Događaj

IV. napredna design thinking radionica

Napredna design thinking radionica će se održati 23.-24.1.2019., 9-17 sati, u prostorijama Radilice, Bednjanska 8a, 1. kat.

Ova dvodnevna radionica upoznaje sudionike s Human-Centered Designom i Design Thinking metodologijom. Sudionici će na praktičnom izazovu naučiti Design Thinking metodologiju kako bi:

- Stekli novi pogled na rješavanje problema i generiranje inovativnih rješenja
- Dobili inspiraciju za drugačiji način razmišljanja i primjenu u svakodnevnom poslu
- Prošli kroz cijeli proces dizajniranja novih rješenja
- Usvojili Design Thinking metodologiju i konkretne alate za prepoznavanje korisnikovih potreba, generiranje i testiranje ideja u direktnom kontaktu s korisnicima

KOME JE NAMIJENJENA?

- Svima koji žele promijeniti način razmišljanja, ne samo u rješavanju konkretnog problema nego i stvaranju dodatne vrijednosti svojim korisnicima i organizaciji
- Svima koji žele aktivno primjenjivati design thinking metodologiju u svakodnevnom radu i otkriti novi pristup inovativnosti

KAKO JE OVA RADIONICA DRUGAČIJA?

U ovoj radionici sudionici kombiniraju individualni i timski rad kako bi učili kroz rješavanje stvarnog poslovnog izazova. Kroz dvodnevnu radionicu će vas voditi iskusne trenerice koje iza sebe imaju preko 600 sati iskustva u moderiranju radionica i edukacija na temu Design Thinkinga. Prvi dan sudionici će se upozanti s koracima Design Thinking procesa te raditi istraživanje korisnika, a drugi dan će dizajnirati i testirati rješenje.

Radionica je osmišljena za maksimalno 15 sudionika kako bi se trenerice mogle posvetiti svakom sudioniku.

ŠTO SU O RADIONICI REKLI NEKI OD PRETHODNIH SUDIONIKA?

“Svidjelo mi se što smo prošli brojne tehnike, radili na konkretnom case studyu od početka do kraja.”
“Koncept Design Thinkinga je odličan, sistematičan, logičan i primjenjiv.”
“Koncept i vođenje radionice – jasno, precizno i inspirativno. Hvala vam!”
“Iskustvo, prolazak konkretnog primjera, upoznavanje drugih ljudi iz raznih sektora.”

GDJE SE RADIONICA ODRŽAVA I ŠTO JE S RUČKOM?

Radionica se odražava od 9 do 17 sati u prostoru tvrtke Radilice na adresi Bednjanska 8a (1.kat). Ručak je uključen u cijenu.

KOJA JE CIJENA RADIONICE?

Early bird* (do 8.1.2019.):
Za pojedinačne sudionike: 2.800 kn (+PDV) Za 3 ili više sudionika iz iste kompanije: 2.500 kn (+PDV) po sudioniku.

Regularna cijena* (9.- 22.1.2019.):
Za pojedinačne sudionike: 3.500 kn (+PDV) Za 3 ili više sudionika iz iste kompanije, odobrava se cijena od 2.800 kn (+PDV).

*Na radionici mogu sudjelovati polaznici koji su kotizaciju uplatili prije dana održavanja ili imaju potvrdu o uplati na dan održavanja radionice. Otkazivanje sudjelovanja je moguće samo na temelju pismene obavijesti upućene organizatoru do 17.1. kako bi bilo vraćeno 80% od uplaćene kotizacije nakon odbitka PDV-a.

KAKO SE PRIJAVITI?

Broj mjesta je ograničen, stoga osigurajte svoje mjesto na radionici prijavom na mail adresu cx@radilica.hr. Nakon što se prijavite, poslat ćemo vam sve detalje o radionici.

blog

Tri stvari koje sam naučio o kontakt centrima

13 minuta čitanja