tim

Upoznajte nas

Mi smo tim s dugogodišnjim iskustvom u području psihologije, komunikologije te unaprjeđenja korisničkog iskustva u svim industrijama.
Početkom 2008. godine odlučili smo se posvetiti jednom cilju: Želimo promicati humano korisničko iskustvo i kontinuirani razvoj djelatnika!

misija

Dijeljenje znanja i iskustva u području komunikacije s korisnicima i unaprjeđenja procesa u digitalnom dobu naša je svakodnevica. Kroz praktične edukacije i savjetovanje, korištenjem najnaprednijih metodologija, zajedno s našim korisnicima pronalazimo konkretna rješenja, poštivajući njihovu individualnost i jedinstvenost, a sve u svrhu humanog korisničkog iskustva, bilo da se radi o internim ili krajnjim korisnicima. Našim poslovnim partnerima želimo osvijestiti da smo unutar organizacije jedni drugima korisnici. Užu specijalnost i posebno područje interesa predstavlja nam kvaliteta usluge pružena putem kontaktnih centara kao jedne od najvažnijih dodirnih točaka u korisnikovom putovanju.

Vrijednosti koje zastupamo u svakodnevnom radu:

Svi smo jedni drugima korisnici i želimo si međusobno pomagati

Poštujemo se i gradimo svoj integritet kao osobe i timovi

Poštujemo svakog pojedinca i podržavamo ga u individualnom i profesionalnom razvoju

Ljudi lakše prihvaćaju promjenu kada su uključeni u kreiranje procesa

Potičemo svijest o vlastitoj odgovornosti svake osobe

Razvoj je kontinuiran i stalan proces

Razumijevanje drugih je baza za izgradnju kvalitetnih i održivih odnosa

tko smo

Andrijana Filipović

Nezavisna profesionalka u području razvoja organizacije i vođenja.

Jelena Janković

Trenerica za osobni i profesionalni razvoj s višegodišnjim korporativnim iskustvom u osmišljavanju i provođenju individualnih i grupnih programa.

jelena@radilica.hr
Jasenka Kuburaš

Socijalna pedagoginja i zaljubljenica u proučavanje ljudskog ponašanja te osobni i profesionalni razvoj. Ima višegodišnje iskustvo u neposrednom radu s ljudima, uglavnom na temama mentalnog zdravlja te kao podrška u ostvarenju punog potencijala korisnika.

jasenka@radilica.hr
Nataša Nadali Križ

Trenerica s višegodišnjim korporativnim iskustvom u radu s profesionalcima zainteresiranima za uspješnost poslovanja kroz stručni i osobni razvoj.

Damirka Pongračić

Savjetnica za kontaktne centre s dugogodišnjim iskustvom u radu s ljudima i na unaprjeđenju poslovnih procesa.

damirka@radilica.hr
Ivana Stojaković

Komunikologinja, trenerica poslovnih vještina s dugogodišnjim iskustvom razvoja djelatnika te uvođenja ili unaprjeđenja procesa edukacije i supervizije.

ivana@radilica.hr
Iva Tadić

Suradnica za odnose s klijentima i komunikaciju, stručna specijalistica odnosa s javnošću s iskustvom rada u B2B prodaji, kontaktnom centru i novinarstvu.

iva@radilica.hr

Ostanite u toku i razvijajte se s nama.

Please don't insert text in the box below!

Samo bitno i bez spama.

blog

Tri stvari koje sam naučio o kontakt centrima

13 minuta čitanja