Vijest

19. MeetUP "Jesmo li u zraku ili u oblaku?"

Ponovno ćemo se družiti uživo nakon više od dvije godine.

Kada dugo ne vidimo dragog prijatelja i konačno ga sretnemo, prvo želimo čuti što ima novo kod njega i kako je. I mi se susrećemo uživo prvi put nakon više od dvije godine na 19. MeetUpu Radilice te želimo čuti što ima novo u kontakt centrima te podijeliti trenutna iskustva o situaciji i trendovima.

 

Okupljamo se 19.5.2022. s početkom u 9 sati na 19. MeetUpu Radilice u Kaptol Boutiqueu Cinema.

 

Temu MeetUpa objedinili smo pod nazivom "Jesmo li u zraku ili u oblaku?". S dolaskom pandemije svi smo preko noći bili prisiljeni na novu organizaciju rada. Kreirala su se instant rješenja koja su omogućila rad u novim okolnostima. Unaprjeđuju li se ta rješenja? Radimo li sa svojim djelatnicima? Jesmo li svjesni transformacija koje su kontakt centri doživjeli? Pokušat ćemo pronaći odgovor na pitanje: visi li sve u zraku ili smo ipak - u oblaku?

 

Na MeetUpu će također biti proglašenje dobitnika nagrade CX.hr portala. Nagrada CX.hr portala dodjeljuje se 7. godinu za redom, a dobitnici će biti proglašeni u 6 kategorija.

Posebno se zahvaljujemo partnerima koji pomažu u realizaciji MeetUpa: Genesys, Tibo Sistemi (zastupnik Genesysa za Hrvatsku) i Lamaro Digital.

 

Za više informacija o MeetUP-u, javite se na info@radilica.hr.

blog

Tri stvari koje sam naučio o kontakt centrima

13 minuta čitanja