21. MeetUP “A[I]gent - AI u kontaktnim centrima”

AI je sveprisutan. Svi o pričaju o umjetnoj inteligenciji, ističu njezine prednosti i upozoravaju na nedostatke, implementiraju AI u postojeću tehnologiju u različitim sferama poslovanja... Pa tako AI nije zaobišao niti kontaktne centre, gdje je već u širokoj primjeni. Upravo zato je tema ovogodišnjeg MeetUPa Radilice “A[I]gent - AI tehnologija u kontaktnim centrima”.

21. po redu MeetUP održat će se 6.6.2024. s početkom u 10 h u Kaptol Boutiqueu Cinema.

Veselimo se zajedno s vama otkriti kako umjetna inteligencija mijenja dinamiku kontaktnih centara na bolje. Od chatbotova do virtualnih agenata, AI već redefinira način na koji komuniciramo s korisnicima. Na ovom Meetupu stručnjaci će predstaviti najnovija dostignuća i primjere najbolje prakse u integraciji umjetne inteligencije u rad kontaktnih centara.

Na MeetUpu će također biti proglašenje dobitnika nagrade CX.hr portala. Nagrada CX.hr portala dodjeljuje se 9. godinu za redom, a dobitnici će biti proglašeni u 6 kategorija.

Uz podršku naših partnera, ASEE i Agilcon - Salesforce partner, očekujemo još jedno nezaboravno i inspirativno okupljanje stručnjaka iz područja kontaktnih centara.

Pridružite nam se na 21. Radilica Meetupu kako bismo istražili kako umjetna inteligencija oblikuje budućnost kontaktnih centara i kako zajedno možemo iskoristiti njezin potencijal!

blog

Tri stvari koje sam naučio o kontakt centrima

13 minuta čitanja