Vijest

Radilica sudjeluje na projektu Korisničko iskustvo budućnosti

Radilica je službeno dio projekta Korisničko iskustvo budućnosti – Pametne specijalizacije i suvremene tehnologije komunikacije i kolaboracije (akronima IRI Hyper) na kojem, u svojstvu partnera surađuju s Fakultetom organizacije i informatike (foi.hr) i nositeljem projekta tvrtkom Sedam IT (www.sedamit.hr).

Projekt IRI Hyper uključuje industrijskoistraživanje i eksperimentalni razvoj proizvoda modernog korisničkog iskustva ipodrške, dizajna poslovnih procesa, korisničkog sučelja, isključivo nasuvremenim informatičkim tehnologijama na mobilnim, Internet platformama,integracije i otvorenog API sučelja, te platformama infrastrukture u oblaku.Projekt je usmjeren svjetskom tržištu i izvozu, za nove generacije korisnika,nove kanale i Omnichannel pristup, a rješenja dizajnirana i specijalizirana zatematska prioritetna područja (TPP) daju dodatnu vrijednost S3 strategiji.Projekt se proteže kroz 3 faze ukupnog trajanja 4 godine.

Projekt se financira iz Europskog fonda zaregionalni razvoj, u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija2014.-2020. Razdoblje provedbe projekta: 01. travnja 2017. - 31. ožujka 2021.godine.

Djelatnici Radilice u jesenskim mjesecimanastavljaju aktivno analizirati teme iz tri područja IRI Hyper projekta:

·      Zdravlja i kvaliteta života

·      Promet i mobilnost

·      Sigurnost

Ako ste i sami djelatnik organizacije izjednog od spomenutih tematskih područja i željeli biste se uključiti u projektna način da sudjelujete u radionicama i budete dijelom diskusije, kontaktirajtenas na mail cx@radilica.hr.


blog

Tri stvari koje sam naučio o kontakt centrima

13 minuta čitanja